Ring oss gärna: 08-611 05 00

NGS Groups värdegrundsord

NGS Group är en bemanningskoncern inom vård, skola och ekonomi.ekonomi. Vi sysselsätter årligen 3 000 konsulter runt om i Sverige och i Norge och finns på skolor, företag och sjukhus i både storstäder och på landsbygden.

Vi bemannar de personalbehov som behöver fyllas och vi bidrar till att upprätthålla allas rättighet till bland annat vård och utbildning. Vi finns där när den ordinarie personalen inte räcker till på grund av underbemanning eller överbelastning. Vi är ett komplement till den pågående verksamheten och ett hjälpmedel för att få det dagliga arbetet att fungera.

För oss är det viktigt att sätta människan i fokus, oavsett om det gäller en kund eller en medarbetare. Vi har förmånen att arbeta med och för människor och vår styrka är att se den enskilda individens behov och kompetenser. Under 2013 arbetade vi fram en gemensam värdegrund och uppförandekod.

NGS värdegrundsord är balans
NGS ledord passion, rörlighet, ansvarsfullhet och närvaro är viktiga för oss som företag. I vårt arbete är dessa fyra ledord integrerade i allt vi gör och präglar vårt sätt att kommunicera och samarbeta med varandra och alla intressenter i vår omvärld.

 

 


© Plus Care | Holländargatan 13 | 111 36 Stockholm | Tel: 08-611 05 00 | Fax: 08-611 05 50 | Kontakta oss