Ring oss gärna: 08-611 05 00

En del av NGS Group

Plus Care AB är ett auktoriserat bemanningsbolag med fokus på uthyrning av läkare. Vi ingår i NGS-koncernen och har sedan år 2000 hyrt ut läkare inom bland annat primärvård och akutsjukvård under kortare och längre perioder i hela Sverige. Vi kapar topparna och fyller ut dalarna.

Vi finns där när den ordinarie personalen inte räcker till på grund av underbemanning eller överbelastning. Våra medarbetare är kunniga och självgående, de är vana vid att snabbt sätta sig in i en verksamhet och nya arbetsuppgifter. NGS arbetssätt och vår kompetenta personal resulterar i en kundnöjdhet på över 90 procent.

NGS Group är en bemannings- och rekryteringskoncern inriktad mot vård, skola, socialtjänst, ekonomi och ledarförsörjning. NGS omsätter idag omkring 700 miljoner kronor fördelat på 13 olika affärsområden med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. 80 procent av vår verksamhet sker inom ramavtal varav huvuddelen mot offentlig sektor. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Malmö, Oslo och Helsingfors har vi en lokal närvaro mot våra kunder och personal.

Vi är ISO-certifierade och auktoriserade via Bemanningsföretagen, en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega.

Till NGS Group