Ring oss gärna: 08-611 05 00

Attraktiva uppdrag för hyrläkare inom primärvård

Det kan handla om allt från enstaka arbetspass till årslånga insatser; att ersätta en vakans eller ingå i ett helt team från oss. Vi har specialiserat oss på dig som är läkare. Du är vår viktigaste resurs och genom att satsa på dig och din utveckling kan vi erbjuda dig de bästa och attraktivaste uppdragen.

Tack vare de många avtal vi har med landsting och privata enheter, kan vi erbjuda dig stor valfrihet. Du kan välja mellan att arbeta i större städer eller på mindre orter, nära hemmet eller långt borta. Som läkare hos oss kan du själv välja var, när och i vilken omfattning du vill arbeta, du bestämmer helt enkelt. Du är försäkras under hela din arbetstid och dessutom erbjuder vi kollektivavtalad tjänstepension och boende samt konkurrenskraftig lön.

Väljer du att arbeta som uppdragskonsult får du lön för den avtalade tiden och ta del av de förmåner vi erbjuder. Som underkonsult kan du via eget företag arbeta hos oss. Det kräver F-skattsedel.

Vi är nyfikna på din situation. Du vet väl att ditt engagemang hos oss även kan kombineras med en ordinarie tjänst? Fyll i vår intresseanmälan nedan, vi kontaktar dig inom kort.

Vid frågor eller om du vill arbeta, är du välkommen att kontakta oss på 08-611 05 00 eller via e-post.

Skicka e-post

 

Intresseanmälan

Namn*

Telefon*

E-post*

Kompetens
AllmänspecialistST-läkareLeg. läkareÖvrig kompetens

Önskemål om var du vill arbeta

Hur hittade du oss?

GoogleLinkedInSociala medierAnnonsVia en kollega

Integritet*
enligt avtal och Integritetspolicy.

  1. Plus Care är ett kvalitativt bemanningsbolag för läkare.