Ring oss gärna: 08-611 05 00

FAQ Plus Care

Varför ska jag arbeta hos Plus Care?

Du vill söka nya utmaningar i din arbetskarriär och arbeta på ett mer fritt sätt. Vi har både kortare och längre uppdrag så du kan med fördel kombinera uppdraget med andra sysselsättningar. Vi hjälper dig att utnyttja din kompetens för att hitta uppdrag som passar dina krav och önskemål.

Vilka är fördelarna med att arbeta hos er?

Plus Care är ett affärsområde inom NGS Läkarbemanning där även kända varumärken som Doc Partner, Psykiatrika och Resursläkarna ingår. Tillsammans har vi förutsättningarna att erbjuda dig som psykiatriker konkurrenskraftiga och attraktiva uppdrag över hela Sverige. Det gör oss till det bästa bemanningsföretaget i branschen.

Vad krävs för anställning?

Svensk legitimering och 2 års erfarenhet krävs. Vid anställning kontrollerar vi IVO och HSA-ID samt kontaktar dina referenser. Vi anställer dig som vill utvecklas och vill göra ett bra jobb med starkt personligt engagemang.

Vad har jag för anställnings- och lönevillkor?

Vi tillämpar individuell lönesättning som utgår från erfarenhet och kompetens Vi ger dig en konkurrenskraftig lön och erbjuder försäkringsskydd.

Kan jag arbeta som underkonsult via eget företag?

Självklart! Har du funderat på att starta eget? Vi samarbetar med Fortner som är en auktoriserad redovisningsbyrå med specialiserade och erfarna konsulter som hjälper dig med bokföring, fakturering och lön. De hjälper dig gärna.

Läs mer om Fortner

Om jag arbetar på annan ort, vem ordnar resa och boende?

Det kommer du överens om med din konsultchef vid uppdragsbokning.

Var och hur mycket kan jag arbeta?

Du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta. Det kan handla om allt från enstaka arbetspass till årslånga insatser. Vi har uppdrag för alla typer av specialiserad vårdpersonal på en mängd olika arbetsplatser i Sverige.

Vem ordnar med SITHS-kort på uppdrag?

I flera landsting står kunden för att ordna det men medan för uppdrag i till exempel Skåne och Stockholm, ordnar vi ditt SITHS-kort. Din konsultchef meddelar detta vid uppdragsbokning.

  1. Arbeta som primärvårdsläkare på Plus Care.