Ring oss gärna: 08-611 05 00

Vi stöttar er verksamhet

Plus Care erbjuder kompetenta läkare vid arbetstoppar, vakanser och semestrar för att upprätthålla god service och omvårdnad av era patienter. Vi har stor insikt i vikten av att rätt person bemannar de uppdrag vi får in. Därför matchar vi utifrån era krav och önskemål för att se till att ni får den mest kvalificerade medarbetaren för era behov.

Vi lägger ner mycket tid för att hitta den lösning som passar er bäst. Det kan handla om att skapa kontinuitet med samma konsult över tid eller att hitta en läkare med kort varsel. Vårt nätverk består av ett stort antal kompetenta läkare med kapacitet över hela landet.

Plus Care tar fullt arbetsgivaransvar för sina läkare. Det innebär att vi tar hand om all administration och alla ärenden som gäller medarbetarens anställning. Vi står också som garant för våra konsulter. Med det menar vi att den medarbetare som kommer till er har rätt kompetens och en gedigen erfarenhet.

Plus Care värnar om kvalitet

Vår vision är att vara ett av de ledande bemanningsföretagen som hjälper till att upprätthålla en god sjukvård. Vårt arbete ska kännetecknas av ett professionellt utförande av kompetenta och engagerade läkare.

Alla våra läkare har yrkeserfarenhet inom sin specialitet. Vid anställning tar vi referenser, kontrollerar legitimation, om det finns anmälningar hos HSAN/IVO och andra eventuella avvikelser.

Plus Care är ett ISO-certifierat företag och vi är medlemmar i Tjänsteföretagen, en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega.

För att inleda ett samarbete är du välkommen att kontakta oss på 08-611 05 00 eller via e-post.

Skicka e-post