Ring oss gärna: 08-611 05 00

Uppdrag för hyrläkare efter kompetens

Nytt år – nya möjligheter. Kanske behöver du ta ett nytt kliv i din jobbkarriär. Plus Care erbjuder vårdjobb som passar din kompetens. Det kan handla om allt från enstaka arbetspass till årslånga insatser. Du är vår viktigaste resurs och genom att satsa på dig och din utveckling kan vi erbjuda dig de bästa och attraktivaste uppdragen.

Tack vare de många avtal vi har med landsting och privata enheter, kan vi erbjuda dig stor valfrihet. Du kan välja mellan att arbeta i större städer eller på mindre orter, nära hemmet eller långt borta. Som läkare hos kan du själv välja var, när och i vilken omfattning du vill arbeta. Du är försäkrad under hela din arbetstid och dessutom erbjuder vi kollektivavtalad tjänstepension samt konkurrenskraftig lön.

Väljer du att arbeta som uppdragskonsult får du lön för den avtalade tiden och ta del av de förmåner vi erbjuder. Som underkonsult kan du via eget företag arbeta hos oss. Det kräver F-skattsedel.

Vi är nyfikna på din situation. Du vet väl att ditt engagemang hos oss även kan kombineras med en ordinarie tjänst?

För information om våra uppdrag, kontakta oss gärna på 08-611 05 00 eller via e-post. Du kan även fylla i vår intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Skicka e-post Intresseanmälan

  1. Bli läkare i Plus Cares team

Se alla nyheter »